Ваш комплетен сервис на
HR услуги!

ТАЛЕНТОТ , Е УСПЕХ ЗА УТРЕШНИНАТА

За Светла
Иднина

УСПЕХ ПРЕКУ ЛУЃЕТО

Ценете ги вашите луѓе
Hr 2 Unlimited

Неограничени HR решенија за компании и кариера!

Кохезија на Луѓето
Тимско Лидерство
Тим Building
Стратегија
Комуникација
НАПРАВЕТЕ ГО ВАШИОТ ТИМ УСПЕШЕН

Унапредете го
Вашиот Бизнис

Како комплетен провајдер на HR услуги, ние сме стратешки партнер за клиенти од сите сектори, обезбедувајќи кадровски, HR и дигитализирани услуги за аутсорсинг на деловни процеси. Ние успешно ги здружуваме луѓето и компаниите - повеќе од 12 години!

Служејќи како доверлив човечки партнер во денешниот технолошки управуван свет на таленти, ние ги поддржуваме луѓето и организациите во реализирање на нивниот вистински потенцијал.

https://www.hr2unlimited.com/wp-content/uploads/2019/04/img-team.png
БРЗО ДО РЕШЕНИЈА!

Ви требаат Првокласени HR Консултанти?

https://www.hr2unlimited.com/wp-content/uploads/2019/04/img-quote.png
ГОЛЕМА ДОВЕРБА ОД БИЗНИСИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

Ни Веруваат Најголемите
Деловни Субјекти

Нашите клиенти секогаш верувале во нашата експертиза и совети.

HR 2 UNLIMITED е еден од водечките провајдери на HR услуги во Северна Македонија и Западен Балкан, присутен со свои претставници во повеќе од 9 земји, со над 12 години искуство.

КАНЦЕЛАРИЈА

Контакт со Hr 2 Unlimited

Дојдете и посетете ги нашите простории или едноставно испратете ни е-пошта кога сакате. Ние сме отворени за сите предлози од нашите клиенти.
Канцеларија
Скопје
Е-адреси
info@hr2unlimited.com
jobs@hr2unlimited.com
Телефон
075 370 387
bt_bb_leaflet_map_coverage_image
БИДЕТЕ ВО ТЕК СО HR 2 UNLIMITED

Регистрирај се за најнови Информации

Пријавете се за билтен Hr 2 Unlimited за да ги добиете сите нови понуди и попусти во врска со HR-проектите што може да ги имате. Едноставно внесете ја вашата адреса за е-пошта и ние ќе ве вклучиме во следното ажурирање.
БИДЕТЕ ВО ТЕК СО HR 2 UNLIMITED

Регистрирај се за
најнови информации

Пријавете се за билтен Hr 2 Unlimited за да ги добиете сите нови понуди и попусти во врска со HR-проектите што може да ги имате. Едноставно внесете ја вашата адреса за е-пошта и ние ќе ве вклучиме во следното ажурирање.

  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  HR 2 UNLIMITEDСедиште
  Скопје
  СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИHr 2 unlimited
  HR2UNLIMITEDСедиште
  Саса 18-8, К. Вода, Скопје