РАБОТОБАРАТЕЛИ

Барате
работа?

Барањето на нова работа може да биде стресно, но во HR 2 Unlimited истото го третираме како возбудливо, ново поглавје во авантурата која се нарекува Ваш живот!

Ние разбираме дека пронаоѓањето на вистинската работа е повеќе од само Вашиот следен „потег во кариерата“ – пронаоѓањето на вистинска работа може да го промени Вашиот живот.

Ние сакаме да откриеме што е тоа што Ве привлекува и што сакате од Вашиот следен потег. Било да е тоа долгорочна кариера или краткоточна привремена работа. Ние сакаме да Ви помогнеме да ги постигнете целите во кариерата.

HR 2 Unlimited создава долги, значајни релации со таленти од висок калибар. Ние сме тука за Вас кога Ви требаме, поврзувајќи ги Вашите вештини, таленти и експертиза со единствените можности што ни ги доверуваат нашите клиенти.

Дали Ви треба наша поддршка во:

 •  Креирање на CV и Мотивациско писмо
 • Креирање на профил на LinkedIn
 • Совети за интервју за работа
 • Кариерно консултирање

Контактирајте го нашиот тим, ние ќе бидеме среќни да Ве поддржиме !

https://www.hr2unlimited.com/wp-content/uploads/2019/04/img-team-2.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД HR

Подготвени да ги ставите своите вештини за работа во исклучителна компанија?
Имате прашања?

Имате прашања? Контактирајте не денес.

Вашите 4 чекори за нова кариера

Нормално, на апликацијата секогаш ќе треба да вложите напор, но со HR 2 Unlimited треба само еднаш да го креирате CV и да продолжите да го користите за секоја апликација. Многу лесно и брзо.

ЧЕКОР 1Регистрирајте се

ЧЕКОР 2Креирај свое CV

ЧЕКОР 3Пребарајте работа

ЧЕКОР 4Пријавете се со еден клик

Барате работа?

Ви треба
професионално CV?  HR 2 UNLIMITEDСедиште
  Скопје
  СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИHr 2 unlimited
  HR2UNLIMITEDСедиште
  Саса 18-8, К. Вода, Скопје